Okurky zapečené s masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 425 kcal
- Sacharidy 11 g
- Tuky 28 g
- Sodík 123 mg
- Bílkoviny 31 g
- Uhlovodany 7 g
- Cholesterol 279.5 mg
- Draslík 278.6 mg
- Vláknina 2131.5 mg
- Vitamín A 2131.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.4 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3164.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na hrubo nakrájenou cibuli zpěníme na tuku, přidáme na malé koustky pokrájené maso, osolíme, přidáme utřený česnek a dusíme bez podlévání.
-
2
Omytou okurku zbavíme semen, rozkrájíme na kostky, osolíme, zaprášíme trochou hladké mouky a přidáme k masu.
-
3
Vše společně dusíme téměř do měkka. Poté přilijeme osolené mléko s vejci ušlehanými do pěny a zapečeme do červena.