Krůtí ragú s jablky

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Krůtí prsa
  • 2 ks Jablka
  • 5 ks Cibulka jarní
  • 1 polévková lžíce Vegeta
  • 2 polévková lžíce Hořčice plnotučná
  • 0.34 polévková lžíce Olej rostlinný
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 276 kcal
  • Sacharidy 17 g
  • Tuky 10 g
  • Sodík 78 mg
  • Bílkoviny 29 g
  • Uhlovodany 17 g
  • Cholesterol 81.3 mg
  • Draslík 512.9 mg
  • Vláknina 4970 mg
  • Vitamín A 4970 mg
  • Vitamín B6 0.7 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 8.8 mg
  • Vitamín E 0.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté maso nakrájíme na 4 řízky, omyjeme, osušíme a pokrájíme na nudličky. Omytá jablka rozkrojíme, zbavíme jádřinců a dužinu rozkrájíme na dílky.

  • 2

    Maso krátce opečeme na pánvi na oleji a vyjmeme. Vložíme jablka, očištěné cibulky a osmahneme. Vše vyjmeme z pánve.

  • 3

    Do výpeku vlijeme 1 l studené vody. Vmícháme vegetu a povaříme 2 minuty. Přidáme nudličky masa, opečené dílky jablek a cibulky. Krátce prohřejeme a ochutíme hořčicí.

  • 4

    Podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře k receptu