Játrový sýr s kysaným zelím
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 475 kcal
- Sacharidy 24 g
- Tuky 33 g
- Sodík 1739 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 24 g
- Cholesterol 217.5 mg
- Draslík 656.9 mg
- Vláknina 8530.4 mg
- Vitamín A 8530.4 mg
- Vitamín B6 0.8 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 53.8 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 16.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
V kastrolu na lžíci rozehřátého oleje necháme zesklovatět oloupanou, drobně nakrájenou cibuli. Přidáme kysané zelí, nové koření, sůl a pepř. Pod pokličkou dusíme asi 30 minut. Ananas (4 plátky) pokrájíme na kousky, 10 minut před koncem varu přidáme k zelí.
-
2
Na pánvi rozehřejeme 2 lžíce oleje a játrovou paštiku nakrájenou na 4 plátky na něm opečeme z obou stran. Vyjmeme, necháme na teplém místě.
-
3
Do výpeku přidáme lžíci oleje a 2 vteřiny v něm opékáme otrhané lístky majoránky. Vyjmeme je a dáme na papírovou utěrku.
-
4
Paštiku rozdělíme na talíře, obložíme zelím a posypeme lístky majoránky.
-
5
Podáváme s vařenými bramborami.