Náplň z kozího sýru a pórku

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 35 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Sýr kozí
  • 50 g Sýr Parmezán
  • 30 g Olivy nakládané
  • 1 ks Mrkev kořen
  • 1 ks Pórek
  • 1 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 1 špetka Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 špetka Muškátový oříšek
  • 2 polévková lžíce Máslo čerstvé
  • 1 polévková lžíce Máta
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 409 kcal
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 101 g
  • Sodík 654 mg
  • Bílkoviny 18 g
  • Uhlovodany 15 g
  • Cholesterol 152.6 mg
  • Draslík 264.1 mg
  • Vláknina 5973.6 mg
  • Vitamín A 5973.6 mg
  • Vitamín B6 0.3 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 10.7 mg
  • Vitamín E 1.4 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 14.6 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Mrkev a pórek očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky.

  • 2

    Na pánvi rozehřejeme máslo, zeleninu na něm krátce opečeme a podusíme téměř doměkka. Osolíme, opepříme a okořeníme muškátovým oříškem.

  • 3

    Kozí sýr rozmícháme se žloutkem, přidáme podušenou zeleninu, nasekanou mátu, nakrájené olivy a nastrouhaný parmazán. Vše promícháme a necháme asi 30 minut rozležet.

Komentáře k receptu