Kanárské brambory z římského hrnce

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 60 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 1000 g Brambory
  • 50 g Sůl mořská
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 97 kcal
  • Sacharidy 21 g
  • Tuky 0 g
  • Sodík 3292 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 21 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 688.3 mg
  • Vláknina 8333.3 mg
  • Vitamín A 8333.3 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 19 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Římský hrnec (nebo jiný hliněný) namočíme podle předpisu.

  • 2

    Omyté brambory vrstvíme s hrubou mořskou solí do hrnce, přiklopíme poklicí a vložíme do studené trouby. Teplotu nastavíme na 180 stupňů Celsia a pečeme asi 45 minut.

Komentáře k receptu