Špagetová omeleta s tymiánem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 445 kcal
- Sacharidy 66 g
- Tuky 11 g
- Sodík 340 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 66 g
- Cholesterol 369.6 mg
- Draslík 764.9 mg
- Vláknina 20739.8 mg
- Vitamín A 20739.8 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 92.7 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 12.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Špagety uvaříme v osolené vodě, scedíme je, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
-
2
V pánvi na rozehřátém másle podusíme na kostičky nakrájenou cibuli a cuketu. Vmícháme uvařené špagety, otrhané lístky tymiánu a zalijeme mlékem s rozšlehanými vejci. Omeletu opékáme tak dlouho, až se vejce srazí. Potom ji obrátíme a opečeme do zlatova.
-
3
Omeletu rozdělíme na 4 díly a podáváme.