Zapékané fusilli s mletým masem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 913 kcal
- Sacharidy 82 g
- Tuky 47 g
- Sodík 625 mg
- Bílkoviny 37 g
- Uhlovodany 82 g
- Cholesterol 55.4 mg
- Draslík 172.6 mg
- Vláknina 9532.5 mg
- Vitamín A 9532.5 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 47.6 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat.
-
2
Na pánvi rozehřejeme olivový olej, osmahneme na něm mleté maso, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, papriky a cuketu. Chvíli vše podusíme a přidáme nasekané bylinky. Směs několikrát promícháme.
-
3
Uvařené těstoviny smícháme s připravenou směsí a vložíme do máslem vymazané zapékací mísy. Povrch poklademe mozzarellou nakrájenou na plátky a pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut dozlatova.