Hráškový salát s jogurtovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 364 kcal
- Sacharidy 20 g
- Tuky 22 g
- Sodík 833 mg
- Bílkoviny 23 g
- Uhlovodany 20 g
- Cholesterol 82 mg
- Draslík 690.1 mg
- Vláknina 7980.8 mg
- Vitamín A 7980.8 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 95.5 mg
- Vitamín E 1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Hrachové lusky opláchneme, spaříme asi 4 minuty ve vařící vodě a necháme je okapat.
-
2
Rajčata omyjeme a rozkrojíme na poloviny, sýr nakrájíme na kostičky.
-
3
Jogurt promícháme s hořčicí a nasekaným koprem, osolíme a opepříme.
-
4
Lusky, rajčata a sýr upravíme na talíře, přelijeme jogurtovým dresinkem.