Filé s olivami a zeleninou

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 250 g Pórek
  • 200 g Cuketa
  • 450 g Filé z aljašské tresky
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Paprika červená
  • 1 ks Paprika zelená
  • 1 ks Rajčata loupaná (konzervovaná)
  • 1 ks Bazalka
  • 1 hrst Olivy černé
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 2 stroužek Česnek
  • 0.4 polévková lžíce Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 179 kcal
  • Sacharidy 18 g
  • Tuky 3 g
  • Sodík 447 mg
  • Bílkoviny 23 g
  • Uhlovodany 18 g
  • Cholesterol 45 mg
  • Draslík 517.8 mg
  • Vláknina 7434.8 mg
  • Vitamín A 7434.8 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 63.4 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V kastrole rozehřejeme olej, opečeme na něm kolečka pórku a nasekaný česnek. Přidáme omyté, na kostky nakrájené cukety a očištěné, na kostičky rozkrájené papriky. Osolíme, opepříme a opékáme asi 5 minut. Přidáme rajčata a dusíme ještě 10 minut.

  • 2

    Filé omyjeme, osušíme a pokrájíme na kostky. Přidáme je k zelenině a dusíme 3 minuty. Vmícháme olivy a podle chuti přisolíme.

  • 3

    Pokrm podáváme ozdobený bazalkou.

Komentáře k receptu