Tyrolská vinná polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 514 kcal
- Sacharidy 41 g
- Tuky 23 g
- Sodík 958 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 41 g
- Cholesterol 303.9 mg
- Draslík 702.3 mg
- Vláknina 3189.8 mg
- Vitamín A 3189.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 29.5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vývar a víno nalijeme do hrnce, zahřejeme. Přidáme žloutek, rozkvedlaný se smetanou, na mírném ohni za stálého míchání zahříváme, ale nevaříme. Osolíme a přidáme špetku skořice.
-
2
Bagetu nakrájíme na tenké plátky, na pánvi na másle je do zlatova opečeme.
-
3
Plátky bagety rozdělíme na talíře, zalijeme polévkou a posypeme drobně nasekanou pažitkou.