Kapří hašé

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 50 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 60 g Máslo čerstvé
  • 50 g Strouhanka
  • 1000 g Kapr obecný
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 ks Vejce slepičí
  • 0.075 l Mléko polotučné
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 491 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 29 g
  • Sodík 422 mg
  • Bílkoviny 48 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 246.2 mg
  • Draslík 864.5 mg
  • Vláknina 600 mg
  • Vitamín A 600 mg
  • Vitamín B6 0.5 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 4 mg
  • Vitamín E 1.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 20.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vykostěné kapří maso nasekáme, přidáme sůl, koření, prolisovaný česnek, vejce, mléko a podle potřeby strouhanku. Vše promícháme.

  • 2

    Na pekáči rozpustíme máslo, směs na něj rozetřeme a povrch pokapeme rozpuštěným máslem.

  • 3

    Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.

  • 4

    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře k receptu