Candát na roštu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 120 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 3 g
- Sodík 97 mg
- Bílkoviny 18 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 3 mg
- Draslík 2 mg
- Vláknina 406.8 mg
- Vitamín A 406.8 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.7 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné a omyté porce candáta osolíme a pokapeme citronovou šťávou. Zlehka je obalíme v mouce, lehce potřeme rozpuštěným máslem.
-
2
Připravené porce urovnáme na rošt a pečeme. Během pečení rybu stále potíráme máslem.
-
3
Podáváme s vařenými bramborami.