Masitá nádivka do kachny
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 2452 kcal
- Sacharidy 41 g
- Tuky 190 g
- Sodík 5096 mg
- Bílkoviny 127 g
- Uhlovodany 40 g
- Cholesterol 1377.7 mg
- Draslík 1854.2 mg
- Vláknina 3815.8 mg
- Vitamín A 3815.8 mg
- Vitamín B6 2.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.4 mg
- Vitamín E 4.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 97.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Žemle namočíme do vody, vymačkáme a umeleme spolu s omytým masem, uzeným masem a očištěnými játry. Přidáme tekuté máslo, celá vejce, koření, sůl a nakrájené sardelové řezy. Nakonec nádivku zahustíme trochou strouhanky a dobře propracujeme.
-
2
Pokud je nádivka příliš tuhá, přilijeme trochu mléka.