Skopová žebra narychlo
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 521 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 30 g
- Sodík 98 mg
- Bílkoviny 55 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 187.9 mg
- Draslík 1.4 mg
- Vláknina 71.3 mg
- Vitamín A 71.3 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytá žebírka naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Opečeme je na rozpáleném sádle v pánvi po obou stranách (asi 8 minut). Hotová žebírka přendáme na nahřátou mísu.
-
2
Do vypečené šťávy přilijeme několik lžic vody (nebo vývaru), povaříme a nalijeme na žebírka.
-
3
Podáváme s různě upravenými bramborami nebo s rýží.