Skopová žebra narychlo

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1000 g Skopová žebra
  • 0.5 kávová lžička Sůl
  • 1 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Sádlo škvařené
  • 1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 521 kcal
  • Sacharidy 0 g
  • Tuky 30 g
  • Sodík 98 mg
  • Bílkoviny 55 g
  • Uhlovodany 0 g
  • Cholesterol 187.9 mg
  • Draslík 1.4 mg
  • Vláknina 71.3 mg
  • Vitamín A 71.3 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omytá žebírka naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Opečeme je na rozpáleném sádle v pánvi po obou stranách (asi 8 minut). Hotová žebírka přendáme na nahřátou mísu.

  • 2

    Do vypečené šťávy přilijeme několik lžic vody (nebo vývaru), povaříme a nalijeme na žebírka.

  • 3

    Podáváme s různě upravenými bramborami nebo s rýží.

Komentáře k receptu