Grilovaný dezert
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 337 kcal
- Sacharidy 61 g
- Tuky 9 g
- Sodík 182 mg
- Bílkoviny 8 g
- Uhlovodany 61 g
- Cholesterol 185.2 mg
- Draslík 736.4 mg
- Vláknina 18326 mg
- Vitamín A 18326 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 16 mg
- Vitamín E 2.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omytá jablka, hrušky a oloupaný celer nahrubo nastrouháme, zakapeme citronovou šťávou. Přidáme rozinky, mleté oříšky, žloutky, cukr, vše dobře promícháme. Nakonec zlehka vmícháme pevný sníh, ušlehaný z bílků se špetkou soli.
-
2
Z alobalu utvoříme misky, vymažeme je olejem a naplníme připravenou směsí. Povrch alobalu necháme pootevřený.
-
3
Misky urovnáme na plech a dáme do trouby pod gril zapéci.
-
4
Dezert podáváme v alobalu.