Krůtí prsa s broskvemi
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 451 kcal
- Sacharidy 35 g
- Tuky 100 g
- Sodík 314 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 32 g
- Cholesterol 122.4 mg
- Draslík 618.8 mg
- Vláknina 4686.3 mg
- Vitamín A 4686.3 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 6.3 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 3.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na plátky, vložíme do kastrolu spolu s očištěnou celou mrkví, cibulí a bobkovým listem. Zalijeme vodou, osolíme a vaříme pod pokličkou asi 30 minut. Uvařené maso vyjmeme, necháme vychladnout a rozkrájíme na kousky.
-
2
Nudle uvaříme obvyklým způsobem, po uvaření je scedíme.
-
3
Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme na plátky pokrájené broskve a zlehka je osmahneme. K broskvím přidáme uvařené nudle, maso, vše zamícháme a prohřejeme.
-
4
Před podáváním posypeme pokrm nasekanou pažitkou a koprem.