Platýz v trojobalu
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 449 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 29 g
- Sodík 409 mg
- Bílkoviny 40 g
- Uhlovodany 5 g
- Cholesterol 171.3 mg
- Draslík 784.4 mg
- Vláknina 2657.2 mg
- Vitamín A 2657.2 mg
- Vitamín B6 0.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 23.1 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté filety z platýze (nerozmrazené) osolíme, ihned obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a ve strouhance.
-
2
Porce usmažíme do zlatova na oleji po obou stranách.
-
3
Podáváme s bramborovými hranolky. Na každou porci ryby položíme dílek citronu a snítku petrželky.