Pečené vepřové koleno s křenem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 763 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 65 g
- Sodík 217 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 32.5 mg
- Vláknina 383.5 mg
- Vitamín A 383.5 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.5 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěná a omytá kolena uvaříme v osolené vodě téměř do měkka.
-
2
Povařená kolena urovnáme do pekáče, kůži nařízneme a maso pokmínujeme. Pečeme ve vyhřáté troubě do zlatova.
-
3
Podáváme s nastrouhaným křenem a tmavým chlebem nebo pečivem.