Pečené vepřové koleno s křenem

Hodnocení 0x 1x
Čas přípravy: 100 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 1000 g Vepřové koleno
  • 1 kávová lžička Sůl
  • 1 kávová lžička Kmín celý
  • 1 ks Křen
  • 2 l Voda pitná
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 763 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 65 g
  • Sodík 217 mg
  • Bílkoviny 44 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 0 mg
  • Draslík 32.5 mg
  • Vláknina 383.5 mg
  • Vitamín A 383.5 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0.5 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Očištěná a omytá kolena uvaříme v osolené vodě téměř do měkka.

  • 2

    Povařená kolena urovnáme do pekáče, kůži nařízneme a maso pokmínujeme. Pečeme ve vyhřáté troubě do zlatova.

  • 3

    Podáváme s nastrouhaným křenem a tmavým chlebem nebo pečivem.

Komentáře k receptu