Hovězí maso se smetanovým špenátem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 70 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Hovězí maso zadní
  • 500 g Špenátový protlak mražený
  • 1 stroužek Česnek
  • 1 l Voda pitná
  • 2 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 205 kcal
  • Sacharidy 7 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 195 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 6 g
  • Cholesterol 73.8 mg
  • Draslík 382.5 mg
  • Vláknina 9302.5 mg
  • Vitamín A 9302.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.1 mg
  • Vitamín E 4.7 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 8.5 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Omyté hověí maso uvaříme do měkka a nakrájíme na tenké plátky.

  • 2

    Špenát rozpustíme na másle, přidáme česnek utřený se solí, přilijeme smetanu a povaříme.

  • 3

    Podáváme s opečenými bramborami.

Komentáře k receptu