Kaviárové vejce s lososem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 100 g Losos uzený
  • 4 kávová lžička Kaviár
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 0.25 ks Salát hlávkový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 121 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 7 g
  • Sodík 302 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 232.2 mg
  • Draslík 171.3 mg
  • Vláknina 360 mg
  • Vitamín A 360 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.8 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a rozpůlíme. Na každou půlku vejce vložíme trošku kaviáru.

  • 2

    Plátky uzeného lososa ozdobně stočíme a upravíme i s vejci na talířky, vyložené omytými listy hlávkového salátu.

  • 3

    Podáváme jako studený předkrm.

Komentáře k receptu