Bílé fazole na toastech
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 98 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 6 g
- Sodík 176 mg
- Bílkoviny 2 g
- Uhlovodany 4 g
- Cholesterol 8.5 mg
- Draslík 69.8 mg
- Vláknina 1103.1 mg
- Vitamín A 1103.1 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 1.9 mg
- Vitamín E 0 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 0.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Slaninu a oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, slaninu vyškvaříme a cibuli orestujeme. Škvarky s cibulí vyjmeme, necháme na teplém místě.
-
2
Ve zbylém tuku opečeme 4 krajíčky chleba a odložíme také na teplé místo.
-
3
Nakonec do pánvičky vložíme uvařené fazole, prohřejeme je, osolíme a přidáme do nich slaninové škvarky s cibulí. Přisypeme oregano, přilijeme kečup a zamícháme.
-
4
Směs navršíme na horké topinky a ihned podáváme.