Jednoduchá fazolková polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 92 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 3 g
- Sodík 237 mg
- Bílkoviny 6 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 67.6 mg
- Draslík 283.2 mg
- Vláknina 6750 mg
- Vitamín A 6750 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 15.3 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěné fazolky vložíme do vody a vaříme asi 50 minut.
-
2
Uvařené zahustíme Solamylem, rozmíchaným v mléce, poté zvolna za častého míchání dovaříme. Před koncem varu polévku osolíme.
-
3
Nakonec do polévky rozmícháme vejce a podáváme.