Zeleninový vývar se šunkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 224 kcal
- Sacharidy 40 g
- Tuky 3 g
- Sodík 623 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 40 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1757.5 mg
- Vláknina 20654 mg
- Vitamín A 20654 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 205.6 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 6.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Do velkého hrnce nalijeme litr vody a přidáme cibuli, celer, fenykl, vodnici a brambory. Vše přivedeme k varu a vaříme cca 15 minut. Po patnácti minutách přidáme bobkový list, osolíme a opepříme.
-
2
Z hrnce vyndáme všechnu zeleninu, pokrájíme ji a vrátíme. Do hrnce nasypekeme nakrájenou šunku a kapustu. Dochutíme solí a pepřem dle vlastní chuti.