Kovbojský hrnec
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 765 kcal
- Sacharidy 83 g
- Tuky 39 g
- Sodík 1058 mg
- Bílkoviny 22 g
- Uhlovodany 81 g
- Cholesterol 50.5 mg
- Draslík 411.4 mg
- Vláknina 12453 mg
- Vitamín A 12453 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.2 mg
- Vitamín E 1.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 64.2 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Slaninu nakrájíme na kostičky a v pánvi s olejem ji vyškvaříme. Přidáme nasekanou cibuli a osmažíme ji za občasného míchání dozlatova.
-
2
Přidáme kukuřici, smetanu a podusíme 2 minuty. Rozmixujeme
-
3
3-4 lžíce kukuřice dohladka a dáme zpět do pánve.
-
4
Vložíme fazole a zvolna podusíme za občasného míchání 5-10 minut do zhoustnutí.
-
5
Přidáme sůl, tabasko podle chuti a přimícháme pažitku. Pokrm posypeme zbylou pažitkou a servírujeme.