Špikované rybí filé
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 765 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 60 g
- Sodík 339 mg
- Bílkoviny 110 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 131.2 mg
- Draslík 66.9 mg
- Vláknina 44.5 mg
- Vitamín A 44.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.7 mg
- Vitamín E 4.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté filé nakrájíme na kousky a opatrně protkneme slaninou nakrájenou na klínky. Filé pokapeme citronovou šťávou, osolíme a obalíme v rozšlehaných vejcích a v hladké mouce. Obalené kousky smažíme na pánvi na oleji dozlatova.
-
2
Můžeme podávat se sardelovou omáčkou.