Štika po burgundsku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 347 kcal
- Sacharidy 8 g
- Tuky 16 g
- Sodík 520 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 83 mg
- Draslík 195.1 mg
- Vláknina 1064.3 mg
- Vitamín A 1064.3 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 7.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na pánvi opečeme plátky slaniny dokřupava. Přidáme malé cibulky, očištěné a omyté porce štiky, prolisovaný česnek, sůl a pepř. Vše zalijeme vínem a povaříme asi 20 minut.
-
2
Potom pokrm zahustíme několika kuličkami z másla, rozmíchaného s hladkou moukou a ještě chvíli povaříme.
-
3
Podáváme s česnekovými topinkami.