Burgundská obloha

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 25 minut
Počet porcí: 8

Suroviny

  • 130 g Anglická slanina
  • 300 g Cibule
  • 150 g Máslo čerstvé
  • 300 g Žampiony čerstvé
  • 150 ml Víno červené
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 251 kcal
  • Sacharidy 5 g
  • Tuky 23 g
  • Sodík 139 mg
  • Bílkoviny 4 g
  • Uhlovodany 5 g
  • Cholesterol 33.6 mg
  • Draslík 231.6 mg
  • Vláknina 2025 mg
  • Vitamín A 2025 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.6 mg
  • Vitamín E 0.1 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 21.1 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Na pánvi rozpustíme máslo, anglickou slaninu pokrájíme na malé proužky a na másle orestujeme.

  • 2

    Cibuli nakrájíme nadrobno, žampiony na plátky a přidáme ke slanině na pánev. Krátce orestujeme a podlijeme červeným vínem.

  • 3

    Podusíme dvě minuty a podáváme.

Komentáře k receptu