Pstruh v zelném listě
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 604 kcal
- Sacharidy 6 g
- Tuky 34 g
- Sodík 665 mg
- Bílkoviny 57 g
- Uhlovodany 6 g
- Cholesterol 170.5 mg
- Draslík 1195.9 mg
- Vláknina 2625 mg
- Vitamín A 2625 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 36.9 mg
- Vitamín E 0.7 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 4.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Slaninu nadrobno nakrájíme a rozškvaříme. Škvarky naplníme očištěného, osoleného pstruha, spíchneme špejlí a na sádle vyškvařeném ze slaniny upečeme.
-
2
Zelné listy spaříme a potom ještě 5 minut vaříme v osolené vodě. Zabalíme do nich rybu, stáhneme nití, vrátíme do výpeku a podlijeme vínem.
-
3
Zapékáme dalších 5 minut.