Bohémské kuře
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1039 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 77 g
- Sodík 575 mg
- Bílkoviny 81 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 337.6 mg
- Draslík 840 mg
- Vláknina 323.5 mg
- Vitamín A 323.5 mg
- Vitamín B6 1.5 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 7.8 mg
- Vitamín E 1.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 15 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté kuře rozdělíme na 8 menších porcí. Potřeme je česnekem utřeným se solí, poprášíme paprikou a obalíme v mouce.
-
2
Na každou porci položíme plátek slaniny a másla a zabalíme do alobalu.
-
3
Připravené maso dáme na pekáč a pečeme asi 20 minut.
-
4
Podáváme s chlebem nebo s opečenými bramborami.