Mleté maso se špenátem
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 330 kcal
- Sacharidy 13 g
- Tuky 25 g
- Sodík 334 mg
- Bílkoviny 16 g
- Uhlovodany 11 g
- Cholesterol 0 mg
- Draslík 1034.1 mg
- Vláknina 8762.2 mg
- Vitamín A 8762.2 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 52.6 mg
- Vitamín E 3.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěný a propláchnutý špenát povaříme asi 3 minuty, scedíme jej a necháme okapat.
-
2
Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli a česnek, přidáme mleté maso, osmahneme je, osolíme a okořeníme. Podlijeme trochou horké vody a dusíme 30 minut. Potom přidáme kečup, promícháme na hustší omáčku, vmícháme překrájený špenát a krátce podusíme.
-
3
Podáváme s vařenými těstovinami.