Bulharské ražniči
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 381 kcal
- Sacharidy 3 g
- Tuky 27 g
- Sodík 277 mg
- Bílkoviny 29 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 100.5 mg
- Draslík 539 mg
- Vláknina 881.5 mg
- Vitamín A 881.5 mg
- Vitamín B6 0.7 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 2.6 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na řízky, naklepeme je, po okrajích nařízneme a osolíme. Maso po obou stranách poprášíme moukou a zprudka opečeme na rozehřátém oleji. Řízky přendáme do nahřáté mísy.
-
2
Šťávu zaprášíme solamylem, lehce osmahneme a chvíli povaříme.
-
3
Řízky rozdělíme na talíře a posypeme oloupanou, jemně nakrájenou cibulí.