Vepřové koleno s ledvinkami
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1763 kcal
- Sacharidy 5 g
- Tuky 151 g
- Sodík 266 mg
- Bílkoviny 96 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 178.9 mg
- Draslík 160.8 mg
- Vláknina 1076.8 mg
- Vitamín A 1076.8 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 8.7 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 10.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Očištěná a omytá kolena vykostíme, nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme.
-
2
Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na sádle, vmícháme mletou papriku, mírně osmahneme a podlijeme horkou vodou. Přidáme nakrájená kolena, kečup a očištěné, spařené a na plátky nakrájené ledvinky. Vše dusíme doměkka. Během dušení pokrm občas zamícháme a mírně podléváme horkou vodou.