Lívance ze žemlí
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 785 kcal
- Sacharidy 41 g
- Tuky 61 g
- Sodík 119 mg
- Bílkoviny 17 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 218.3 mg
- Draslík 62 mg
- Vláknina 62.5 mg
- Vitamín A 62.5 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.7 mg
- Vitamín E 0.9 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Žemle nakrájíme na tenké plátky. Vejce ušleháme do pěny, přidáme mléko, sekanou pažitku, sůl a nalijeme na žemle. Nakonec přidáme na nudličky nakrájený salám.
-
2
Lívance pečeme obvyklým způsobem, ale zvolna, aby měly silnější kůrku.