Ryby smažené ve vinném těstíčku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 1485 kcal
- Sacharidy 29 g
- Tuky 130 g
- Sodík 378 mg
- Bílkoviny 44 g
- Uhlovodany 29 g
- Cholesterol 266.7 mg
- Draslík 907.8 mg
- Vláknina 2814.8 mg
- Vitamín A 2814.8 mg
- Vitamín B6 0.9 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.8 mg
- Vitamín E 2.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.4 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Osolíme a opepříme připravené porce ryby.
-
2
Připravíme vinné těstíčko. Do žloutků a vína všleháme mouku, sůl a ušlehaný tuhý sníh z bílků.
-
3
Ve vinném těstíčku namáčíme porce ryb a na rozehřátém oleji pomalu smažíme dozlatova.