Omeleta s ančovičkami a tuňákem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 200 g Tuňák ve vlastní šťávě
  • 1 kávová lžička Olej rostlinný
  • 2 ks Ančovička - filety
  • 8 ks Vejce slepičí
  • 2 špetka Pepř černý mletý
  • 1 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 256 kcal
  • Sacharidy 1 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 194 mg
  • Bílkoviny 32 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 504.2 mg
  • Draslík 251.7 mg
  • Vláknina 163.5 mg
  • Vitamín A 163.5 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 1.9 mg
  • Vitamín E 1.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.9 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    V míse rozšleháme vejce, přidáme na tenké proužky nakrájené ančovičky a rozmělněné kousky tuňáka. Opepříme a vmícháme nasekanou petrželku.

  • 2

    Omeletu smažíme na teflonové pánvi lehce potřené olejem.

  • 3

    Ihned podáváme.

Komentáře k receptu