Bramborový salát s chorizem a vejci

Hodnocení 1x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 500 g Brambory
  • 225 g Fazolky mražené
  • 225 g Klobása Chorizo
  • 4 ks Vejce slepičí
  • 1 stroužek Česnek
  • 2 polévková lžíce Ocet
  • 2 polévková lžíce Petržel - nať
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 437 kcal
  • Sacharidy 22 g
  • Tuky 27 g
  • Sodík 265 mg
  • Bílkoviny 25 g
  • Uhlovodany 22 g
  • Cholesterol 294.8 mg
  • Draslík 714.9 mg
  • Vláknina 9343 mg
  • Vitamín A 9343 mg
  • Vitamín B6 0.4 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 25.2 mg
  • Vitamín E 0.8 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 5.7 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Brambory uvaříme. Pokud máme rané brambory, nemusíme je loupat, větší brambory nakrájíme.

  • 2

    Vejce také uvaříme.

  • 3

    Fazolky povaříme jen dvě minuty poté je polijeme studenou vodou, aby si zachovaly krásně zelenou barvu.

  • 4

    Klobásu chorizo nakrájíme na kolečka a osmažíme na pánvi. Poté ji vyjmeme z pánve a na tuku z klobásy smažíme drcený česnek jednu minutu.

  • 5

    Na talíře rozdělíme brambory, fazolky, chorizo, vinný ocet a petrželku a vejce, nakrájená na čtvrtky.

Komentáře k receptu