Bramborový salát s chorizem a vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 437 kcal
- Sacharidy 22 g
- Tuky 27 g
- Sodík 265 mg
- Bílkoviny 25 g
- Uhlovodany 22 g
- Cholesterol 294.8 mg
- Draslík 714.9 mg
- Vláknina 9343 mg
- Vitamín A 9343 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 25.2 mg
- Vitamín E 0.8 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 5.7 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Brambory uvaříme. Pokud máme rané brambory, nemusíme je loupat, větší brambory nakrájíme.
-
2
Vejce také uvaříme.
-
3
Fazolky povaříme jen dvě minuty poté je polijeme studenou vodou, aby si zachovaly krásně zelenou barvu.
-
4
Klobásu chorizo nakrájíme na kolečka a osmažíme na pánvi. Poté ji vyjmeme z pánve a na tuku z klobásy smažíme drcený česnek jednu minutu.
-
5
Na talíře rozdělíme brambory, fazolky, chorizo, vinný ocet a petrželku a vejce, nakrájená na čtvrtky.