Křupavé steaky s omáčkou teriyaki
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 82 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 2 g
- Sodík 359 mg
- Bílkoviny 4 g
- Uhlovodany 10 g
- Cholesterol 61.3 mg
- Draslík 50.6 mg
- Vláknina 911 mg
- Vitamín A 911 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Steaky osolíme a opepříme.
-
2
Obalíme je v mouce, pak ve vejci a nakonec v panko strouhance.
-
3
Osmažíme ve fritovacím hrnci.
-
4
Podáváme s teriyaki omáčkou posypanou plátky mandlí.