Jablečná omeleta II
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 157 kcal
- Sacharidy 0 g
- Tuky 6 g
- Sodík 81 mg
- Bílkoviny 7 g
- Uhlovodany 0 g
- Cholesterol 245.3 mg
- Draslík 77.7 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0.1 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 0.6 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Oloupaná jablka nastrouháme na tenké plátky.
-
2
Na pánvičce s rozehřátým máslem jablka podusíme a nalijeme na ně vejce smíchané s cukrem.
-
3
Uděláme jako klasickou omeletu.
-
4
Na talíři můžeme přizdobit bílým jogurtem nebo marmeládou