Italské ravioli s vývarem z kuřete
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 478 kcal
- Sacharidy 35 g
- Tuky 7 g
- Sodík 852 mg
- Bílkoviny 10 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 61.3 mg
- Draslík 63.4 mg
- Vláknina 3247.6 mg
- Vitamín A 3247.6 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0.9 mg
- Vitamín E 0.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Smícháme mouku, trochu soli a vejce. Těsto uhněteme a odložíme na půl hodiny bokem.
-
2
Těsto uválíme válečkem a pokrájíme jej na nudličky. Polovinu z těchto nudliček posypeme nakrájeným kerblíkem a nasekanou petrželkou. Následně je překryjeme zbylou polovinou a důkladně zpevníme a opět vyválíme. Vzniklé proužky nakrájíme na čtverečky. Kuřecí vývar ochutíme rozmarýnem a uvedeme ho skoro až k bodu varu. Přidáme špetku soli a pepře a do hrnce vložíme i vzniklé ravioli. Po 4 minutách vaření nandáme do misek a můžeme podávat.