Grahamový chléb s vařeným vejcem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 18 minut
Počet porcí: 2

Suroviny

  • 120 g Chléb celozrnný pšeničný Graham
  • 40 g Máslo pomazánkové
  • 5 g Sůl
  • 2 g Pepř černý mletý
  • 2 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 319 kcal
  • Sacharidy 36 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 1051 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 1 g
  • Cholesterol 245.3 mg
  • Draslík 90.5 mg
  • Vláknina 7610 mg
  • Vitamín A 7610 mg
  • Vitamín B6 0.1 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.6 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 2.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Dvě vejce vložíme do rendlíku, zalijeme vodou, přidáme špetku soli, přivedeme k varu a povaříme 8 minut. Vejce zchladíme studenou vodou, oloupeme a nakrájíme na plátky. Chléb nakrájíme na krajíce. Každý krajíc chleba pomažeme pomazánkovým máslem, poklademe plátky vařených vajec a podle chuti osolíme a opepříme.

  • 2

    Obložené krajíce upravíme na talířky a podáváme.

Komentáře k receptu