Bylinková velikonoční nádivka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 476 kcal
- Sacharidy 16 g
- Tuky 36 g
- Sodík 551 mg
- Bílkoviny 20 g
- Uhlovodany 3 g
- Cholesterol 192.8 mg
- Draslík 338.4 mg
- Vláknina 2915.1 mg
- Vitamín A 2915.1 mg
- Vitamín B6 0.4 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5 mg
- Vitamín E 0.4 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 1.9 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Na kostičky nakrájíme rohlíky, pokropíme mlékem a necháme nasáknout.
-
2
Na kostičky nakrájíme vepřové maso a slaninu, smícháme v míse s rohlíky a přidáme vejce. Propracujeme. Přidáme petrželku, pažitku, cibuli, koření, pepř, sůl a promícháme.
-
3
Nádivku dáme péct na 30 minut do trouby.