Fazolky se smaženými vejci
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 282 kcal
- Sacharidy 9 g
- Tuky 18 g
- Sodík 339 mg
- Bílkoviny 13 g
- Uhlovodany 9 g
- Cholesterol 380 mg
- Draslík 295.8 mg
- Vláknina 4789.8 mg
- Vitamín A 4789.8 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 11.5 mg
- Vitamín E 1.2 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 13.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Rozmrazené fazolky nakrájíme na kousky a povaříme ve vývaru asi 8 minut. Vyjmeme a necháme okapat.
-
2
Na pánvi na másle osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme uvařené fazolky, osolíme, opepříme a za stálého míchání smažíme 2 minuty.
-
3
Přilijeme rozšlehaná vejce a za stálého míchání je necháme srazit. Pokrm podle chuti přisolíme, opepříme a ihned podáváme.