Karbanátky ze skopového masa

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 30 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 200 g Brambory vařené
  • 500 g Skopová plec
  • 7 g Sůl
  • 5 g Pepř černý mletý
  • 200 g Strouhanka
  • 2 ks Vejce slepičí
  • 3 stroužek Česnek
  • 0.56 dl Olej olivový
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 443 kcal
  • Sacharidy 25 g
  • Tuky 31 g
  • Sodík 787 mg
  • Bílkoviny 14 g
  • Uhlovodany 25 g
  • Cholesterol 81.8 mg
  • Draslík 189.2 mg
  • Vláknina 3480 mg
  • Vitamín A 3480 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 3.2 mg
  • Vitamín E 0.3 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.2 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Skopové maso, cibuli a uvařené brambory semeleme na masovém strojku, přidáme prolisovaný česnek, vejce, koření a sůl, důkladně promícháme a necháme pár minut uležet.

  • 2

    Na vále posypaném strouhankou z hmoty vytvarujeme menší karbanátky, které osmažíme na rozpáleném oleji dozlatova a ihned podáváme.

Komentáře k receptu