Vinné šodó

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4

Suroviny

  • 50 g Cukr krupice
  • 1 ks Vaječný žloutek slepičí
  • 0.125 l Víno bílé
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 98 kcal
  • Sacharidy 14 g
  • Tuky 2 g
  • Sodík 5 mg
  • Bílkoviny 1 g
  • Uhlovodany 14 g
  • Cholesterol 92.6 mg
  • Draslík 30.6 mg
  • Vláknina 0 mg
  • Vitamín A 0 mg
  • Vitamín B6 0 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 0 mg
  • Vitamín E 0.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 0.3 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Všechny přísady smícháme a šleháme metlou. Potom ve vodní lázni vše ušleháme do zhoustnutí. Nesmíme však vařit, aby se omáčka nesrazila.

  • 2

    Hotové šodó ihned přelijeme do jiné nádoby.

  • 3

    Podáváme samotné nebo s pudinkem.

Komentáře k receptu