Vejce s morkem

Hodnocení 0x 0x
Čas přípravy: 15 minut
Počet porcí: 6

Suroviny

  • 50 g Morek
  • 240 g Chléb pšeničný (bílý)
  • 250 ml Omáčka rajčatová
  • 6 ks Vejce slepičí
  • Nutriční hodnoty
    v jedné porci
  • Kalorie 265 kcal
  • Sacharidy 23 g
  • Tuky 14 g
  • Sodík 572 mg
  • Bílkoviny 11 g
  • Uhlovodany 23 g
  • Cholesterol 245.3 mg
  • Draslík 255.6 mg
  • Vláknina 3170 mg
  • Vitamín A 3170 mg
  • Vitamín B6 0.2 mg
  • Vitamín B12 0 mg
  • Vitamín C 2.9 mg
  • Vitamín E 1.2 mg
  • Vápník 0 mg
  • Železo 3.4 mg
  • Další

Postup přípravy receptu

  • 1

    Vejce uvaříme na hniličku, oloupeme a upravíme na servírovací talíř. Zalijeme teplou rajčatovou omáčkou a na povrch položíme na kolečka nakrájený vařený morek.

  • 2

    Podáváme s opečeným bílým chlebem.

Komentáře k receptu