Vejce natvrdo v gulášové omáčce
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 167 kcal
- Sacharidy 1 g
- Tuky 12 g
- Sodík 172 mg
- Bílkoviny 15 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 490.7 mg
- Draslík 155.4 mg
- Vláknina 0 mg
- Vitamín A 0 mg
- Vitamín B6 0.2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 1.1 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.1 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Vejce uvaříme natvrdo.
-
2
Zbytek gulášové omáčky prohřejeme spolu s vejci rozkrájenými na půlky.
-
3
Pokud nemáme zbytek omáčky, uděláme gulášovou omáčku z čistého mletého zadního hovězího masa.