Vepřový plátek ve vaječném těstíčku
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 412 kcal
- Sacharidy 12 g
- Tuky 29 g
- Sodík 158 mg
- Bílkoviny 24 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 206.3 mg
- Draslík 63.3 mg
- Vláknina 1197 mg
- Vitamín A 1197 mg
- Vitamín B6 0 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 5.6 mg
- Vitamín E 0.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2542 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opečeme na másle.
-
2
Z mléka, mouky a vejce připravíme těstíčko a přidáme do něj nasekanou petrželku.
-
3
Těstíčko nalijeme na vymazanou pánev, vložíme plátky masa a necháme zapéci.
-
4
Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželkou.
-
5
Podáváme s vařenými bramborami.