Nádivka z telecího masa
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 824 kcal
- Sacharidy 7 g
- Tuky 33 g
- Sodík 4535 mg
- Bílkoviny 117 g
- Uhlovodany 1 g
- Cholesterol 490 mg
- Draslík 1755.2 mg
- Vláknina 159 mg
- Vitamín A 159 mg
- Vitamín B6 2 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 0 mg
- Vitamín E 1.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 154.6 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Omyté maso zbavíme šlach, nakrájíme na kousky a umeleme.
-
2
Žloutky oddělíme od bílků a maso s ostatními přísadami ještě jednou umeleme. Vše osolíme, opepříme a prolisujeme přes síto. Získáme tak jemnou, kompaktní hmotu.