Tofu polévka
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 609 kcal
- Sacharidy 63 g
- Tuky 34 g
- Sodík 1483 mg
- Bílkoviny 14 g
- Uhlovodany 60 g
- Cholesterol 4.8 mg
- Draslík 509.7 mg
- Vláknina 9985.5 mg
- Vitamín A 9985.5 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 53.7 mg
- Vitamín E 4.3 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 2.8 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Ve woku rozehřejeme vyšší vrstvu oleje a osmažíme v něm na kostičky nakrájené tofu. V čistém woku přivedeme do varu vývar, rozpůlené cibulky, plátky papriky a řapíkatého celeru a cibule, sojovou omáčku, pastu a listy papedy. Směs vaříme ve vývaru 5 minut a na dalších 5 přidáme tofu a nudle.