Linguine se zelenými fazolkami,brambory a bazalkovou omáčkou
- Nutriční hodnoty
v jedné porci - Kalorie 669 kcal
- Sacharidy 78 g
- Tuky 31 g
- Sodík 178 mg
- Bílkoviny 21 g
- Uhlovodany 78 g
- Cholesterol 21.4 mg
- Draslík 436.3 mg
- Vláknina 8750 mg
- Vitamín A 8750 mg
- Vitamín B6 0.3 mg
- Vitamín B12 0 mg
- Vitamín C 19.8 mg
- Vitamín E 0.5 mg
- Vápník 0 mg
- Železo 17.3 mg
- Další
Postup přípravy receptu
-
1
Fazolky očištěné a podélně rozkrojené,brambory oloupané a nakrájené na kostičky uvaříme doměkka v osolené vodě.Vyndáme je děrovanou naběračkou a do stejné vody dáme vařit těstoviny a to dle návodu na obalu.
-
2
Mezitím si připravíme pesto-recept najdeme v seznamu. K pestu přidáme dvě lžíce vařící vody z těstovin,aby bylo řidší.
-
3
Uvařené těstoviny scedíme a dáme na talíře.Polijeme máslem,pestem a zeleninou.Posypeme strouhaným parmezánem a pecorinem.
-
4
Podáváme horké.